Jolly Joker

Spel uitleg van de Jolly Joker gokkast van Barcrest en Stakelogic. De gokkast Jolly Joker is een fruitautomaat die u gratis online kunt spelen. Het spaarspel van de Mighty Joker biedt via ‘combineer’ de mogelijkeid om binnen het spaarspel punten naar andere plaatsen te zetten. Hierdoor kan het hele spaarspel vol gespeeld worden. Het systeem begint hierbij altijd met de laagste getallen om ze een rij hoger te zetten.

Via ‘selecteer’ kunt u een rij uit het spaarspel kiezen en daarvan de punten stuk voor stuk naar de clubmeter zetten voor heb bovenspel. Er kan maar 1 rij in een keer naar de clubmeter gezet worden. Als een volledige rij naar de clubmeter gezet wordt kan men tot maximaal 1000 punten in het bovenspel spelen. De MAX-meter geeft telkens het maximum van het bovenspel aan. Wordt het maximum bereikt, dan wordt dit automatisch naar de credits gezet en is het bovenspel beeindigd.

BONUS!
2 maal Joker-teken bij het basisspel geeft mysterieprijs met minstens 2 punten, bij 3 jokers is de prijs minimal 4 punten.

BOVENSPEL!
Bij inzet 4 punten tellen alle symbolen kriskras 2 maal joker.
Bij inzet 20 punten tellen alle symbolen kriskras en de joker op 1 van de rollen geeft mysterieprijs.