Simply Wild Deluxe

De Simply Wild Deluxe gokkast is de meest gewilde fruitautomaat van dit moment. De gokkast Simply Wild nu gratis spelen. En wie anders heeft deze topper nu online gebracht? Jawel: Stakelogic. Het lijkt alsof hun op hete kolen zit, want de laatste tijd vliegt de een na de andere nieuwe gokkast uit de mouwen van de programmeurs van dit geweldige bedrijf.

De Simply Wild is zeker te hacken want er komen regelmatig nieuwe software updates. Het heeft een basisspel waarbij het Kroon-symbool kriskras een mystery prijs geeft op de eerste 2 rollen en op alle 3 de rollen. Vanuit het basisspel kan overigens altijd het vervolgspel worden gespeeld door met de Choose Bet-knop de gewenste inzet te kiezen.

Het vervolgspel van de simply wild wordt gespeel met 3 of 4 rollen, afhankelijk van de inzet. Er zijn 2 inzetmogelijkheden met 10 credits. Het is mogelijk om op 3 rollen te spelen waarbij het Ster-symbool wild is (voor elk ander symbool telt), maar er kan ook op 4 rollen worden gespeeld waarbij het Ster-symbool niet wild is. Bij een inzet van 20 credits wordt op 4 rollen gespeeld en is het Ster-symbool weer wild.

Gelabeld met: ,