Multi Bells

De Multi Bells is een arcade gokkast van Stakelogic met kans op Spin to Win Jackpot. Speel de Multi Bells met zilveren en gouden bel symbolen die wild zijn. Deze worden op hun plaats vergrendeld voor één extra draai als ze geen deel uitmaken van een winnende combinatie. Wanneer een gouden bel symbool deel uitmaakt van een winnende combinatie, wordt een multiplier functie geactiveerd. Hierbij wordt een multiplier willekeurig geselecteerd en toegepast op de winnende gouden bel combinatie(s).

Kies uit twee verschillende spelmodi die elk een ander aantal rollen, winlijnen en inzetopties hebben. Wanneer u speelt met een inzet van 1 munt, heeft het spel 3 rollen en 5 winlijnen. Het spel heeft 4 rollen en 10 winlijnen met hogere inzet.

Zilveren bel en gouden bel symbolen zijn wild en vervangen alle symbolen. Wanneer een zilveren of gouden bel symbool op een rol terechtkomt blijft die rol op zijn plaats vergrendeld voor de volgende draai. Zilveren bel symbolen verschijnen op rol 2 terwijl gouden bel symbolen verschijnen op rol 3. Wanneer een gouden bel symbool deel uitmaakt van een winnende combinatie, wordt een multiplier functie geactiveerd.

Gelabeld met: , , , ,