Folsom Prison

De gokkast Folsom Prison gaat over een beruchte gevangenis met de elektrische stoel. Speel de Folsom Prison van Nolimit City gratis online. Of ga naar het casino om met geld te spelen met welkomstbonus voor 24 jaar en ouder. Pas op voor gevaarlijke mede gevangenen, het kan je veel shit opleveren. Dit is een zeer koelbloedig en keiharde videoslot, je zult iets scherps naar moeten binnensmokkelen. Tegen een meerprijs van 20% krijg je gegarandeerd een Scatter-symbool op de tweede rol.

Er zijn 2 Wild-symbolen in het spel: Wild en Cockroach Nest. Wild kan op elk symbool landen behalve rol 1 en vervangt elk betalend symbool. Scatters kunnen alleen verschijnen op de middelste twee rijen, rol 2-5 in het basisspel en rol 5 in de Walk The Line Bonus. Het landen van twee Scatters in het basisspel ontgrendelt de middelste twee rijen op rol 5. Als er slechts twee Scatters landen, worden ze omgezet in een van de volgende: xWays, xSplit, Wild of Cockroach Nest.

Driemaal is scheepsrecht; Als je 3 Scatter-symbolen in het basisspel plaatst, worden 8+ Walk the Line-spins geactiveerd. Alle Scatter-symbolen die worden beïnvloed door xSplits leveren +1 spin op.
Ga zitten en als er 4 Scatter-symbolen in het basisspel landen, worden 8+ The Chair Spins geactiveerd. Alle Scatter-symbolen die worden beïnvloed door xSplits leveren +1 spin op.